Domov > Alneja Gašpar Horvat >

Alneja Gašpar Horvat

  • vodenje tečajev, delavnic in osebnih svetovanj na temo komunikacije z še nerojenimi dušami otrok, duhovna pomoč pri zanositvi, meditacije za nosečnice, duhovna podpora parom pri ustvarjanju družine
  • strokovni sodelavec v okviru založbe Annai Publishing, portala Intuicija.si in spletne trgovine trgovina.intuicija.si 
  • kontakt: Alneja@Intuicija.si

 

Alneja Gašpar Horvat je certificirana intuitivna svetovalka™ (program Angelske Intuicije ™) in avtorica inovativnega programa “Rojstvo metulja” za pomoč pri zanositvi, ki je namenjen ženskam in parom, ki se že dalj časa trudijo zanositi ali so šli skozi težko izkušnjo splava. Program je zasnovala na podlagi osebne življenjske izkušnje in vanj vključila različne duhovne, energetske, osebnostne in druge alternativne tehnike in metode, ki so se izkazale za izjemno učinkovite. V svojem programu je strnila znanja in izkušnje, ki jih je pridobila kot intuitivna svetovalka, svetovalka ob izgubi in žalovanju, učiteljica meditacij in duhovna regresijska terapevtka. 


Za program Rojstvo metulja se je odločila, ker je želela z vami deliti svojo osebno zgodbo, preizkušnje in izzive na poti do uspeha ter nasvete, duhovne tehnike in alternativne metode za zanositev, ki so ji po skoraj 2 letih truda in neuspehov omogočile pot do zanositve. Uspešnost njenega programa dokazuje njen malček, ki prihaja na svet po novem letu.   


S svojim delom želi ljudem približati alternativne poti do zanositve in jih naučiti, da je vredno vztrajati, preizkusiti različne poti in metode ter slediti pravilom za priklic želja in obilja. Verjame, da najboljšo pomoč in podporo najdeš pri svetovalcih z osebno izkušnjo, ki so tudi sami uspešno premagali izzive in lekcije na področju na katerem delujejo in učijo druge.  
V okviru Šole Intuicije™ vodi meditacije za nosečnice, meditacije za zanositev, izvaja duhovne regresije za odpravo blokad pri zanositvi, ponuja svetovanja in ridinge za komunikacijo in povezovanje z nerojenimi dušami ter vodi individualne in skupinske delavnice v okviru programa za pomoč pri zanositvi.


V eReviji Intuicija piše in deli svoje izkušnje na temo premagovanja ovir in blokad na poti do zanositve, uči o vzrokih neplodnosti in težav pri zanositvi, blagodejnem učinku meditacij na zanositev, o komunikaciji in povezovanju z nerojenimi dušami ter o drugih koristnih nasvetih za bodoče mamice. 

Alneja je svojo duhovno pot začela septembra 2014, ko v Prekmurju postavila duhovno akademijo Angel, pod okriljem katere potekajo najrazličnejši programi za osebnostno in duhovno rast. Njena nova spletna stran posvečena čarobnosti rojstva in ustvarjanju družine pa je trenutno v nastajanju in bo kmalu na ogled.