Domov > Karmen Plavčak >

Karmini članki v eReviji

Članki avtorja Karmen Plavčak v Intuicija eReviji

NUMEROLOGIJA: Čarobna moč števil

NUMEROLOGIJA: Čarobna moč števil

PIŠE: Karmen Plavčak, 01.04.2016

Numerologija je starodavna veda o številih, ki nikakor ni napovedovanje prihodnodnosti, vedeževanje, prerokovanje. Numerologija govori o energiji našega imena, priimka, našega rojstnega datuma, o vplivu te energije na naše počutje, delo, ljubezen, razmišljanje, odločanje, zdravje in celotno življenje. Torej numerologija nam pove, kakšno energijo nosimo v imenu, pove nam, če je ta energija dobra, potem nam bo pomagala tako, da bomo skozi življenje šli pogumno in samozavestno, predvsem pa z umirje

Preberi več »
ČAROBNA MOČ DOTIKA: Energijske masaže

ČAROBNA MOČ DOTIKA: Energijske masaže

PIŠE: Karmen Plavčak, 01.04.2016

Že v kitajskih besedilih iz tretjega tisočletja pred našim štetjem je zapisano, da so za zdravljenje bolezni in poškodb uporabljali masažo, prikazujejo jo tudi piktogrami iz egipčanskih grobnic.hidujska besedila navajajo masažo kot sestavni del ajurvedske medicine, njenezdravilne koristi pa so prepoznali tudi stari Grki in Rimljani. Dandanes so masaže že same po sebi izredno priljubljene, kar pa nas ne preseneti, saj je se dandanes masirajo že praktične vse generacije.

Preberi več »
NUMEROLOGIJA: Numerološka napoved za mesec marec

NUMEROLOGIJA: Numerološka napoved za mesec marec

PIŠE: Karmen Plavčak, 01.03.2016

Numerologija v mesecu marcu razkriva čarobno moč števila 3. Tudi v mesecu marcu boste zaključevali nekatere čustvene prigode iz preteklosti, zaupajte duhovnim uvidom in svežim idejam, ki jih nenehno prejemate. Čarobna moč števila tri bo v mesecu marcu razkrila vašo radodarnost, odgovornost, smisel za umetnost, optimizem, duhovitost, družabnost, dinamičnost, kreativnost, strast in vdanost, na različnih življenjskih področjih. Bodite ambiciozni, dovolite si hoditi po robu in pustite sreči, da se o

Preberi več »
NUMEROLOGIJA: Numerološki utrinek za FEBRUAR

NUMEROLOGIJA: Numerološki utrinek za FEBRUAR

PIŠE: Karmen Plavčak, 01.02.2016

Mesec februar bodo razvijale energije podzavesti, miru, usode. Moč podzavesti zajema področje modrosti, zakladnico vašega znanja, vaše moči. Najtežja naloga bo najti harmonijo v sebi in najti dostop do vaše podzavesti. Potrebovali boste veliko zaupanja vase, odločnosti, miru in vsakodnevnega treninga. Energije v mesecu februarju vam bodo prinašale priložnosti, da boste ta občutek lahko spoznali, ga okrepili in se ga naučili zavestno uporabljati, torej brez strahu in drugih nezaželjenih energij.

Preberi več »
NUMEROLOGIJA: Numerološki utrinek za mesec JANUAR!

NUMEROLOGIJA: Numerološki utrinek za mesec JANUAR!

PIŠE: Karmen Plavčak, 01.01.2016

Dočakali smo novo koledarsko leto 2016 in pred nami je že prvi mesec januar in z njim energije, ki bodo razvijale vaše potenciale in darove. Leto bo pod vplivom števila devet. Spodbujalo bo razumevanje za druge, voditeljstvo, človekoljubnost, resnicoljubnost, strast in pravičnost. Veliko situacij, odnosov, vzorcev boste zaključili, ali pa bodo nepričakovano in hitro razpadli, z namenom, da naredite prostor novemu, tistemu pristnemu, kar vas osrečuje in dela radostne.

Preberi več »
NUMEROLOGIJA: Numerološki utrinek za mesec DECEMBER!

NUMEROLOGIJA: Numerološki utrinek za mesec DECEMBER!

PIŠE: Karmen Plavčak, 01.12.2015

Pred nami je mesec december in z njim prav posebne vibracije s pomočjo katerih lahko ustvarjalnost doseže svoj višek. To bo mesec Povdarek bo predvsem na poslovnem področju, na vaših kreativnih idejah, ki bodo v tem mesecu lahko zacvetele, če boste uravnovesili svoje energije in z zavedanjem predelovali svoje izzive na vseh področjih. V tem mesecu bo “na tapeti” kariera, kreativnost, izobraževanje in družinsko okolje ter naša čustvenost, empatija.

Preberi več »