Domov > Teja Melinc >

Članki eRevija; Tejini članki v Intuicija eReviji

Članki avtorja Teja Melinc v Intuicija eReviji

TEJIN BLOG: Kako vem, da sem na pravi poti?

TEJIN BLOG: Kako vem, da sem na pravi poti?

PIŠE: Teja Melinc, 01.03.2016

Vprašanje, za katerega močno verjamem, da si ga mnogi zastavljate. Ko sem razmišljala o tematiki naslednjega bloga mi je nekaj prišepnilo, da bi pravzaprav vsi radi poznali odgovor na to vprašanje. Življenje je namreč resnično polno najrazličnejših nepreglednih ovnikov, kjer včasih resnično lahko izgubimo občutek za 'tisto pravo'. Hkrati se v svojem delu srečujem z mnogimi posamezniki, ki me na individualnem svetovanju vprašanjo prav to pomembno vprašanje. Se torej kdaj vprašate, ali ste na prav

Preberi več »
TEJIN BLOG: Življenje pred življenjem

TEJIN BLOG: Življenje pred življenjem

PIŠE: Teja Melinc, 01.02.2016

Življenje vsakega izmed nas je zanimivo potovanje. Na ta svet pridemo kot duše, eterične, iz sveta večnosti. Smo zavest, smo esenca življenja. Smo kot svilnata prevleka, ki se nežno spusti v fizično realnost in počasi pod silo gravitacije počasi razvije trdnost, obliko in identiteto. V posebnem in natančno določenem kozmičnem procesu se preko spirale življanja iz ene dimenzije pomaknemo v drugo. Zgodi se čudovit trenutek prehoda - rojstvo. Ko vstopimo v en svet, se zgodi rojstvo.

Preberi več »
TEJIN BLOG: Živeti 'veliko' življenje!

TEJIN BLOG: Živeti 'veliko' življenje!

PIŠE: Teja Melinc, 01.12.2015

Zelo dolgo časa sem razmišljala, kakšen bi bil idealen članek za moj prvi blog v Intuicija eReviji. V tej kategoriji bom z vami namreč mesečno delila svoja razmišljanja in poglede. S to prvo objavo torej odpiram vrata v svet mojega razmišljanja in razumevanja :)

Preberi več »