Domov > Karmen Plavčak >

Numerološka Analiza s Karmen Plavčak

Ste tudi vi med tistimi, ki ste vzeli svoji moč nazaj v svoje roke in ste se odločili, da želite spoznati sebe, kdo v resnici ste, kakšne energije razvijajo vaše življenje, kakšni so vaši potenciali in darovi, kakšni izzivi in naloge so za vas pripravljeni? 

Intuitivna numerološka analiza vam pove, zakaj tega kar si želite ne morete dobiti, zakaj to kar že imate izgubljate (ljubezen, delo, kariero, imetje ali zdravje)?  Pove vam kakšne energije so razvijale vaše otroštvo in mladost; pove vam, da se nekateri na napakah učijo, drugi jih pa nenehno ponavlja vse življenje; pove vam, če ste oseba, ki zaupa in verjame v samega sebe ali pa ste oseba, ki je polna strahu in dvoma vase. Torej numerologija vam izjemno veliko pove o vas samih, predvsem pa vam pove, zakaj ne morete realizirati vaših želja in zakaj vedno znova ponavljate iste napake. 

Skozi tisočletja in uporabnost starodavnih znanj, se je ohranilo izjemno veliko modrosti, ki jih numerologija razkriva v življenju posameznika. Numerologija vam zelo natančno pove, kaj je tisto – kar moramo spremeniti, da bo življenje postalo lepše. Super je, če je posamenziku lahko vsaj malo znano kakšne energije stojijo za posameznimi števili, ki sestavljajo vaš rojstni datum, ime in priimek. Izjemno ponosni ste lahko nase, če lahko prenesete pogum in resnično željo po izboljšanju življenja z intuitivno numerološko analizo. Numerološka analiza vam  lahko vedno pomaga, če želite spremeniti tok vašega življenja. 

Dragocene modrosti numerologije vam torej razkrijejo precej natančne načine, zakaj ste v takšni življenjski situaciji kot ste, in tudi tisto, kar želite storiti, da jo izboljšate. Numerologija vam bo na resnično izjemen nančin povedala, v kakšni harmoniji ste sami s seboj. Saj posameznik, ki ni v harmoniji s seboj, deluje navzen nemiren, nejasnih misli in napačnih odločitev. Uskaljenost števil rojstnega datuma, imena in priimka nam v osnovi že vse to razloži.

Kdaj opazimo, da je nekaj narobe?

Ko pride čas, ko se mora posameznik na svoji življenjski poti umiriti, ustvariti družino in se ustaliti. Se pravi najbolj opazno je nekje od 30. Leta naprej. Veliko jih pa  to začuti že prej.

Začaran krog pomeni, da še vedno delujete po miselnem ali čustvenem vzorcu, ki prihaja globoko iz vaše podzavesti in ga razumsko ponavadi ne morete odpraviti. Izjemno veliko lahko naredite z zavedanjem in ozaveščanjem teh energij in tok energij spremenite.

Vsi tisti, ki ste si in si boste dali izdelati numerološko analizo ste na dobri poti, da resnično dobro spoznate sami sebe, ter tako odrijete vzorke težav. Intuitivna numerološka analiza ni samo informativna vrednost, ne pove vam samo vaše blokade. Pove vam zelo natančno – kaj je potrebno spremeniti, da postane življenje resnično lepše.

Intutivno numerološko analizo lahko naročite v pisni obliki ali pa se nanjo prijavite v živo.

Toplo vabljeni na intuitivno numerološko svetovanje, kjer boste spoznali čarobnost vaših energij.


Svojo poglobljeno numerološko analizo v pisni obliki lahko naročite preko emaila: 
Email: Karmen@intuicija.si  ali tel. 070 725 696 (sms)
Prispevek: 110 eur (22% ddv vštet v ceno)

Svoj termin v živo za intuitivno numerološko svetovanje lahko rezervirate preko:Email: Karmen@intuicija.si  ali tel. 070 725 696 (sms)
Prispevek: 80 eur (22% ddv vštet v ceno)

Lokacija svetovanj v živo:
Duhovni tempelj Annai, Tbilisijska 83a, Ljubljana
Center Oona, Dušanova 5, Maribor
Duhovni tempelj Annai, Gabrovica 18a, Črni Kal