Domov > Alneja Gašpar Horvat >

Individualni program Metulj - zanositev & nosečnost

NAD ENEGRIJSKE IN DUHOVNE BLOKADE PRI ZANOSITVI S TEHNIKO METULJ

Si želite zanositi, a čutite, da vas nekaj pri tem ovira?

Ste popolnoma zdravi in pripravljeni na materinstvo, pa vam kljub temu ne uspe zanositi? 

Čutite, da imate blokado, ki vam preprečuje zanositev, pa ne veste od kod izvira in kako bi jo sprostili in odpravili? 


ENERGIJSKE BLOKADE in OVIRE NA POTI DO ZANOSITVE

Težave pri zanositvi niso vedno fizične ali zdravstvene narave, v tem primeru zdravniki govorijo o nepojasnjeni neplodnosti, saj znanost in medicina ne znata pojasniti, od kod težava izvira. V resnici pa se da velikokrat tudi nepojasnjeno pojasniti, samo pogledati je treba na težavo iz drugega vidika in z drugačnim, “globjim” pogledom. Velikokrat izvirajo “nepojasnjene” blokade prav iz naše podzavesti, iz naše duhovno-energijske ravni, kar pomeni, da jih ne razumemo, ne prepoznamo ali jih ne znamo rešiti, saj predstavljajo fizično manifestacijo naših prikritih strahov, potlačenih energij, jeze, zamer, občutka krivde in mnogih drugih blokad, ki na enegijsko-duhovni ravni ovirajo normalno zanositev. 

PREPOZNATI IN RAZUMETI BLOKADO, KI OVIRA ZANOSITEV, JE POL POTI DO USPEHA

Spomniti se bolečih trenutkov iz otroštva, ozdraviti čustvene in psihične rane, odpustiti staršem in partnerju ter se pomiriti s preteklostjo, lahko čudežno sprosti blokade in omogoči, da končno uspešno sledite svojim sanjam in ciljem. 

KAKO LAHKO SPROSTIM BLOKADE, KI OVIRAJO ZANOSITEV?

Duhovno-energijske ovire pri zanositvi lahko zelo uspešno premagate z duhovno-energijsko tehniko METULJ, ki je odlična za sproščanje duhovno-energijskih blokad pri zanositvi, predvsem pri tistih ženskah in parih, ki se ne zavedajo od kod njihova težava izvira, tistih, ki so resnične vzroke svojih težav potlačili in pozabili ali jih enostavno ne prepoznajo. Tehnika METULJ je varen, udoben in učinkovit način dela na podzavestni ravni, ki pomaga pri sproščanju duhovnih in energijskih blokad pri zanositvi. 

KAJ JE TEHNIKA METULJ?

Tehnika METULJ poteka v globokem meditativnem stanju in je popolnoma varna za sproščanja ovir in duhovnega zdravljenja čustveno-energijskih ran, saj imate v poteku tehnike popoln nadzor nad dogodki. Vi odločate o tem, kako daleč, kako globoko se boste sprostili in kam se boste podali na vaši poti raziskovanja vaših ovir, pri tem pa ste cel čas budni, prisebni, jasno odgovarjate na vprašanja in aktivno sodelujete pri razbijanju ovir. 

TEHNIKA METULJ je PODODBNA POGLOBLJENI MEDITACIJI
Ker pri nezavednih vzrokih neplodnosti težave pogosto izvirajo iz globin, potlačenega in pozabljenega notranjega sveta, klasične meditacije niso dovolj močne, da prebijejo te globoke in skrite blokade. Poglobljeno meditativno stanje pa omogoča direkten dostop do nivojev vašega jaza, ki vam bo odprlo pot do odgovorov, pozabljenega, potlačenega in najbolj prikritega dela vaše resničnosti. 

  
Kako deluje ta metoda?

V stanju globoke sproščenosti, posamezniku omogoči dostop do najbolj skritih in pozabljenih kotičkov njegovih energijskih ravni in drugih nivojev, kjer se skrivajo izzivi. V tem stanju sproščenosti je telo sposobno izklopiti um in ego ter stopiti v globine 'nevidnega', kjer počivajo resnica in resnični vzroki vaših težav. 

Tehnika METULJ je kot arheolog, ki kopa in vas vodi po spominih vaše duše ter zbira mentalne, čustvene, duhovne in fizične spomine ter delce vaše resničnosti, jih postavlja v kontekst vašega trenutnega problema, pri tem pa osvetli pogled na izvor težav ter razloži, kako vsi ti spomini in delci vplivajo na vas in določeno področje vašega življenja.

Tehnika METULJ pomaga pri: 
-    spuščanju težav in blokad na osebnem, partnerskem, čustvenem in vseh ostalih energijskih nivojih
-    odpravljanju omejujočih vzorcev in energijskih vtisov, ki vas blokirajo
-    osvobajanju potlačenih in pozabljenih spominov iz preteklosti in otroštva, ki vas omejujejo 
-    ugotavljanju energijskih vzrokov za mnoge izzive, med drugimi tudi izziv neplodnosti (ki ni zdravstveno pojasnjena)
-    razreševanju najrazličnejših notranjih duhovno-energijskih izzivov
-    pomaga pri večji umirjenosti, sproščenosti in lahkotnosti v živjlenju
-    soočanju z najrazličnješimi izzivi, ki se povezujejo z zanositvijo in nosečnostjo na duhovno-energijski ravni
-    ozavesščanju duhovno-energijskih težavah s prekomerno težo
-    spreminjanju prepričanj in načina razmišljanja

Tehnika METULJ zagotavlja:

 •  individualni pristop do vaših duhovno-energijskih težav na področju zanositve
 • da ne boste več bežali in pokušali pozabiti in potlačiti preteklost, strahove in težave, temveč se boste z njimi soočili in jih sprostili
 • varno globoko duhovno transformacijo
 • občutek svobode, sprostitve, sreče in notranjega miru
 • zaključek starega in omogočila začetek novega
 • postali boste bolj optimistični in s tem privlačili uspeh namesto neuspeha
 • odkrili boste prepričanja, ki oblikujejo vaše misli in dejanja
 • pozdravili boste težavne odnose s starši ali partnerjem
 • spremenili boste odnos do sebe
 • naučili se boste ljubiti svoje telo
 • aktivirali boste zdravo žensko energijo, ki je bistvena za ustvarjanje novega življenja
 • odpravili boste lahko duhovne in energetske blokade, ki stojijo za ginekološkimi in hormonskimi težavami, ki ovirajo vašo zanositev


Cena: 180,00 eur (posebna ponudba za pare: 140 eur posamezno osebo)
Trajanje: 2-3 ure