Domov > Karmen Plavčak >

Karmen Plavčak

  • vodenje tečajev, delavnic in osebnih svetovanj na temo numerologije in numeroloških analiz za posameznike in podjetja 
  • izvajanje energijskih masaž z uporabo energijskih olj Aura Soma
  • strokovni sodelavec v okviru založbe Annai Publishing, portala Intuicija.si
  • kontakt: Karmen@Intuicija.si

 

Sem numerologinja, terapevtka in učiteljica krajših delavnic s tematiko osebnostnega in duhovnega razvoja posameznika in skupin. S svojim pridobljenim znanjem tako po formalni kot po nefomalni poti želim pomagati vsakemu posamezniku, ki na svoji življenjski poti išče odgovore o življenju samem in njegovemu delovanju. 


Moj pogled na življenje je spremenila numerologija, v veliko pomoč mi je bila predvsem pri razumevanju življenja na sploh. Pri razumevanju vsakodnevnih dogodkov, medsebojnih odnosov, znanja o tem, kako lahko izboljšamo naše zdravje, fizično počutje. Veliko stvari v vsakdanjem življenju počnemo brez zavedanja naše resnične narave, potencialov. V času formalenga izobraževanja pridobimo veliko teoretičnega znanja, informacij, ki so predvsem uporabne na področju našega poklicnega življenja. Med formalnim izobraževanjem pridobimo veliko izkušenj, soočimo se z mnogimi izzivi, ki nas krepijo in delajo močnejše, bolj osredotočene. Pa vendar, vse to ni dovolj, da bi bili resnično srečni ...

Da bi našli svojo srečo, moramo odkriti svoj potencial in spoznati, kako ga lahko realiziramo. V tem procesu je zelo pomembna naša intuicija, ki je pri nekaterih ljudeh bolj prebujena, pri drugih manj. Sama sem spoznala, da lahko s pomočjo numerologije resnično pridobimo tiste odgovore, ki nam pomagajo realizirati naš potencial. Preko numerologije lahko prepoznamo svoje izzive, ki so ključ, da pridemo do svojih potencialov. Eden izmed osnovnih pripomočkov v numerologii je numeroloških izračun, ki ga pridobimo na podlagi vašega rojstnega datuma. To je vaš najpomembnejši energijski numerološki zapis, ki nam pomaga do ključnih uvidov glede vašega poslanstva, vaših darov in nam razkrije, kako se lahko soočate z izzivi. Prav s tem znanjem lahko ustvarjamo življenjske spremembe, ki jih želimo.  

Števila so moje življenje korenito spremenila. Spremenila so predvsem razumevanje sebe, mojega življenja, razumevanje vseh mojih občutkov in moje intuicije. Sedaj, ko se ozrem nazaj vidim, da so bili vsi izzivi zapisani v moji numerološki karti in se teh, dokler se nisem začela poglabljati s pomočjo osebnostne rasti in numerološke analize, sploh nisem zavedala. 

Verjamem, da ljudje, ki so v stiku s svojo intuicijo in notranjim vedenjem, lahko ustvarijo čudovita življenja, tako na zasebnem kot poslovnem področju. Tisti pa, ki so ta stik s svojo resnično bitjo izgubili, pa se lahko vrtijo v krogu ponavljajočih se situacij. Čutijo, da obstaja nekaj več. Gre za hrepenenje, katerega izpolnitev iščemo pravzaprav povsod; v partnerstvih, bližnjih, prijateljstvih, sodelavcih in raznih skupnostih. Vendar pa se vsi odgovori skrivajo v nas samih ... Da bi odkrili svojo lastno srečo v življenju, moramo najti sebe in si prisluhniti. Sama vidim, da je to prav tisto, pri čemer nam numerologija lahko resnično pomaga. 

Če vas obdaja srčen občutek, da si od življenja želite več, da vaše bitje v zavedanju veličine življenja kliče po resnici, spoznanjih, mi lahko pišete ali pa pridete na svetovanje.Vesela vas bom :)