Domov > Teja Melinc >

Teja Melinc - Mentor TEAMA INTUICIJA

 

Teja Melinc je intuitivna svetovalka, predavateljica, avtorica različnih izobraževalnih programov in izdelkov s področja osebnostne in duhovne rasti. Teja je ustanoviteljica duhovne šole Šola Intuicije™, v okviru katere ponuja visokokvalitetne programe osebnostne in duhovne rasti. Je tudi ustanoviteljica založbe Annai Publishing™, založbe nove dobe, ki med ljudi prinaša najbolj kvalitetno duhovno literaturo. V okviru svoje založbe deluje kot avtorica, pa tudi kot idejni vodja, saj verjame, da je Annai Publishing™ prav posebna založba z zelo specifičnim namenom.  V okviru projekta Annai Events™ Teja v slovenskem (in tujem) prostoru organizira dogodke z najrazličnejšimi svetovno znanimi predavatelji in avtorji. Šola Intuicije™  je tudi uradni organizator šole Diane Cooper, Diana Cooper School Slovenia, in uradni organizator delavnic Fosterja Perryja, The Golden Hummingbird Slovenia.

Teja se pri svojem svetovalnem in izobraževalnem delu trenutno posveča predvsem bodočim duhovnim svetovalcem in učiteljem, ki pod njenim budnim očesom in ob njeni podpori pridno zorijo, saj verjame, da bo naš svet v prihodnosti nujno potreboval resnično ozaveščene in inicirane duhovne svetovalce in učitelje, ki bodo osvetlili pot v našo skupno prihodnost. S tem namenom je tudi nastal t.i. TEAM INTUICIJA. V okviru Teama Intuicija Teja povezuje nekatere izmed svojih dolgoletnih tečajnikov, ki sedaj pod njenim mentorstvom izvajajo najrazličnejše delavnice in svetovanja, z namenom dviga planetarne zavesti. 

Teja deluje tako doma kot v tujini. Pri njenem delu jo spremlja ekipa izjemno predanih sodelavcev, ki pomagajo negovati izjemno vizijo nove resničnosti. V  prostem času se ukvarja z brezdomnimi živalmi iz grških ulic, za katere išče domove v Sloveniji.

Teja Melinc – vizionar nove resničnosti

Teja je ena izmed tistih ljudi, ki v življenju strastno in neustavljivo sledijo svoji viziji. Vizija je tisto, kar ji omogoča neomejene količine energije, s pomočjo katerih lahko realizira vse svoje obsežne projekte. In njena vizija je tisto, kar ji v življenju da krila, da lahko leti. 

Vizija Tejo že od nekdaj vodi po njeni nekoliko nenavadni življenjski poti. Spominja se, da je že kot otrok verjela v vizijo drugačnega sveta in tako že zelo kmalu začela raziskovati najrazličnejšo duhovno literaturo in meditativne prakse. Prvo srečanje z duhovnimi vsebinami je bilo pri rosnih 11i-h letih, ko se je srečala z budistično literaturo. Spoznala je, da je končno dobila odgovore na mnoga vprašanja, ki si jih je zastavljala. Od tistega trenutka dalje je postala duhovna literatura njen redni spremljevalec, s pomočjo katerega je vedno bolj duhovno dozorevala, dokler ni bila pripravljena začeti poučevati in duhovno voditi druge. V zibko ji je bil podarjen dar izjemne intuicije, s pomočjo katere se je zavedala nevidnih, višjih oz. duhovnih ravni našega obstoja. Tako so bili najrazličnejši uvidi v prihodnost in preroške sanje v njenem otroštvu nekaj povsem vsakdanjega. Prirojeni dar intuicije in poglobljen duhovni študij ji je omogočil, da je že pri svojih 20-ih začela poučevati prve skupine. Naslednjih nekaj let je potovala po svetu in se učila od različnih duhovnih učiteljev. Pri 25-ih je bila pripravljena, da življenje posveti duhovnemu poučevanju in vodenju drugih. Oblikovala je svoje prve izobraževalne programe, rodila se je vizija takrat le predstavitvene spletne strani, danes obsežnega spletnega portala www.Intucija.si
 
Teja je večni učenec Življenja in je neskončno hvaležna svojim učiteljem duhovnega in fizičnega sveta, ki ji omogočajo to izjemno priložnost, to izjemno potovanje. Pod vodstvom svojih duhovnih učiteljev oblikuje in razvija najrazličnejše projekte, namenjene duhovnemu preporodu planeta. Poleg poučevanja pestre palete tečajev in delavnic sodeluje tudi z različnimi domačimi in mednarodnimi predavatelji.

Avtorski izobraževalni programi & svetovanja

Teja Melinc je okviru svojega poglobljenega študija in dolgoletnih izkušenj razvila izjemno kvalitetne avtorske licenčne programe, namenjene osebnostno-duhovni rasti in razvoju. Vsi programi temeljijo na njenem dolgoletnem študiju najrazličnejših vsebin, ki obsegajo vse od psihološke literature, osebnostne rasti do duhovne in ezoterične literature vzhoda. 

Teja je od nekdaj rada raziskovala različne učitelje vzhoda, pri čemer je prav mojster Yogananda tisti, ki je najglobje spregovoril njeni duši. V kreaciji in vodenju programov Tejo vodi čista inspiracija, saj je vsako srečanje in vsak program, ne glede na njegovo programsko zasnovo, vedno neponovljiva in enkratna izkušnja za vse udeležene. Dar intuicije Teji omogoča, da je v nenehnem stiku z višjo ravnjo bivanja, z duhovno esenco vsega, kar je. V svojem delu govori iz duše, naravnost duši posameznika. To je tisto, kar ljudje začutijo v njenem delu, in to je tisto, zaradi česar se mnogi vedno znova vračajo. 

Poleg licenčnih avtorskih programov se Teja ukvarja tudi z barvno terapijo Aura-Soma™ in intuitivnimi svetovanji posameznikom in podjetjem. Organizira tudi različne regenerativne oddihe na najlepših in energijsko najbolj navdihnjenih koncih sveta. 

Teja je v okviru svojega dela razvila naslednje šole s pripadajočimi avtorskimi programi:

  • Osnovni program – Mala šola intucije (program pod mentorstvom Teje izvaja Alenka Šironjič)
  • Nadaljevalni program – Šola Arhetipov™ (Arhetipi Nove Dobe 1, 2 & 3, tečaj za svetovalca, tečaj za arhetipskega učitelja)
  • Program duhovnega svetovalca s pridobitvijo certifikata -  Angelska Intuicija™
  • Program s pridobitvijo certifikata -   Šole Intuicije™Učiteljski program
  • Program - Prebujanje Božanske Ženske & Božanske Moške energije
  • Tečaj s pridobitvijo certifikata - 12 Svetih Kod Lemurije
  • Tečaj s pridobitvijo certifikata - Sveta kozmična abeceda